ONS PROGRAMMA

1) Programma

Op de volgende tabel vindt u de cursussen en de lessen die ons programma omvat:

 

We doen ons best om het beste uit elke student te halen. Daarom proberen we onze studenten in geschikte groepen te plaatsen, afhankelijk van hun onderwijs- en leerniveau (hoewel er gemengde groepen zullen zijn in het geval van een beperkt aantal studenten):

  1. Analfabeet: Maximaal 12 cursisten;

  2. Laag opgeleid: Maximaal 15 cursisten;

  3. Middelbaar opgeleid: Maximaal 15 cursisten;

  4. Hoog opgeleid: Maximaal 15 cursisten;

 

Studiebelasting: Ongeveer 6 uur per week afhankelijk van het opleidingsniveau en het Nederlandse niveau van de cursist.

Begeleiding: De docent begeleidt de cursisten tijdens de cursussen en evalueert hun vooruitgang o.a. via tussentijdse toetsen.

Examens & diploma: Docent kan bevestigen of de cursist klaar is voor examens, zelfs voordat hij/zij het aantal uren waarvoor deze is gecontracteerd left out heeft vervuld.

2) Tarieven & uren

Op onderstaande tabel vindt u een overzicht met cursussen en prijsindicatie.

ADAMS-UNI.png

Adams Universal richt zich met name op het leveren van de beste kwaliteit aan haar studenten. Het is de school die u kunt vertrouwen om u zo goed mogelijk de Nederlandse taal te leren. Wij bieden u de beste onderwijsdiensten voor de meest vriendelijke prijzen. Onze missie is om onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken.

Onze methoden zijn gebaseerd op trainingsmechanismen. Het doel van dit gevarieerde pakket is dat het toegankelijk is voor elke doelgroep jong en oud.Wij stellen u in staat om niet alleen 's ochtends, maar zelfs tot laat in de avond te oefenen. We moedigen je aan om te leren en bieden je zoveel mogelijk begeleiding. We onderscheiden ons van andere scholen door extra aandacht te besteden aan elke leerling en ook bieden wij coaching op maat aan. Wij nemen de mening van onze studenten serieus; we proberen zoveel mogelijk aan de verwachtingen van onze studenten te voldoen; we werken samen met onze studenten om een geschikte studie of geschikte baan te vinden.

Voor meer informatie:


Neem contact op het Admissions Office

Ma-Vri 10am - 5pm

Tel. : +31 20 808 72 73

Fax : +31 20 241 02 35

aua@adamsuniversal.com

U kunt ook meer informatie aanvragen via dit formulier:

© 2020 door Adams Universal

Last Update On 24 / 08 / 2020

  • Facebook
  • Instagram
  • Twitter
  • LinkedIn
  • YouTube