ADAMS UNIVERSAL 

grad.jpg
 
 
 
Ruim 25 jaar opereerde Adams Universal in het Midden-Oosten voor het Britse instituut voor onderwijs en opleiding. Wij hebben 25 jaar ervaring opgedaan waardoor wij diverse vestigingen hebben kunnen openen.
 
Adams Universal is onze vestiging in Nederland. Wij streven ernaar om ieder die wil integreren in de Nederlandse samenleving op hoger plan te brengen met onze uitstekende taalonderwijs.
 
Ons doel
List-of-singapore-scholarships-2017.jpg
We bereiden onze studenten uitstekend voor op de inburgeringsexamens, NT2, KNM en ONA en verder op de Staatsexamens I en II. We helpen onze studenten ook om praktijkervaringen op te doen en ondersteunen hen om met de juiste vaardigheden de arbeidsmarkt te betreden.
Waarom Adams Universal  
18202336_303.jpg
Adams Universal heeft jarenlang ervaring op het gebied van onderwijs, streeft haar doelstellingen na en bereikt daarmee succesvolle resultaten. Adams Universal werkt met ervaren docenten en mentoren en gebruikt moderne, interactieve cursusmaterialen. We behandelen je met respect. Door onze persoonlijke betrokkenheid kunnen we jouw doelen tot de onze maken. Op die manier kunnen we je daadwerkelijk helpen groeien.

© 2022 door Adams Universal

Last Update On 15 / 05 / 2022

  • Facebook
  • LinkedIn